• Dé prijsvergelijker
  • 47.694 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Acer Nitro VG240YU - Gaming Monitor (75Hz)

Acer Desktops
€ 229.00229.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
5.07
lees meer
Acer Nitro VG240YU - Gaming Monitor (75Hz)
unknown

Het WQHD-scherm heeft een 33% hogere resolutie dan Full HD, waarmee het een hogere beeldkwaliteit bereikt Deze 23 inch monitor is met een beelddiagonaal van 58 cm vergelijkbaar met gemiddelde monitor van 24 inch (61 cm). De Acer Nitro VG240YU heeft daarnaast eenstrak design dankzij het ZeroFrame design. De schermranden zijn nauwelijks te zien.

Dankzij de snelle reactietijd van 1 ms en hoge verversingssnelheid heb je geen last van motion blur en ghosting. Ideaal voor de weergave bij snelle bewegingen, zoals bij shooters of race games. Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 75 Hz wat zorgt voor vlotte beelden tijdens het gamen. Je kunt deze monitor alleen kantelen, niet in hoogte verstellen of draaien. Dit model beschikt ook over ingebouwde speakers.

Door Flicker Free technologie en het blauw licht filter is het fijner om voor een langere tijd achter de monitor te zitten en heb je minder snel last van geïrriteerde ogen. De monitor beschikt over ingebouwde speakers en een HDMI-connector. Handig voor als je de monitor wilt aansluiten aan je PlayStation of Xbox. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Vink Gaming: is bruikbaar voor het spelen van de meest recente games.
Vink Films en series kijken in Full HD: dankzij de Full HD resolutie kan je films en series in goede kwaliteit bekijken.

Ook goed te gebruiken voor:
Vink Dagelijks gebruik: deze monitor is bruikbaar voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.

Aansluitingen
• HDMI
• DisplayPort

Standaard meegeleverd
• DisplayPort

Goed om te weten


• Deze monitor is niet in hoogte verstelbaar.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box